Saturday, December 26, 2009

Monggo Mampir.....Ahlan Wa Sahan....Silakan......Lai lai lai.......

Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd sume pembaca....

Utk sekian kali nye aku menulis blog....

Tujuannye, nk menolong, nk meluahkan perasaan,nk bagitau sesuatu,nak belajarsesuatu dan bla bla bla....

Harap kepade bakal pembaca2 sekalian, tegurlah aku seadanye bile dirasekan aku ini silap

Tuk kengkwn yg mengenali aku, komen la mane2 artikel aku yg akan dtg ni yg korang rasa best

Dan tuk mereka2 yg otai2 dlm blogging ni, diharap dpt kasi la sket sebyk tunjuk ajar tuk aku yg still noob lagi ni...

Ok, adios.....



P/S: Why name blog aku masteryoda1983??? Psl aku memang kagum watak Grand Master dlm Jedi Council ni...Wise, patient, skillful..1983, tahun kelahiran aku....

3 comments:

  1. oit, giler ar...
    kat sini pun nk guna nama master yoda ke??
    hehe

    ReplyDelete
  2. Biase la...Gua kan Grand Master...kah kah kah

    ReplyDelete