Wednesday, September 26, 2012

Pejuang Waja Episod 1

Salam semua geng kipas susah mati komik HK...Sori ler, gua missing in action (M.I.A) dah lama...Terlalu bizi ma..

So, layan la the latest art from Tony Wong feat with (ceh, mcm nyanyi lagu duet pulak) Khoo Fuk Lung

Saturday, April 21, 2012

Friday, April 20, 2012

Friday, March 30, 2012

Tuesday, January 31, 2012

Thursday, January 26, 2012

Long Hu Men Episod 610


HOTFILE
Credit to markyang0122

Kaisar Keramat Episod 39


HOTFILE

p/s: Guys, sori coz lambat upload as gua promise hari tu..Maaf ya...Enjoy!!!

Saturday, January 21, 2012

Thursday, January 19, 2012

[COMPILATION] Kaisar Keramat Episod 27-35



HOTFILE

P/S:
1. Compilation ni utk those yg nak download secara bundle...So takyah la tgu 15 min utk download per episod kan, sonang sikit..cuma pastikan internet connection kene stabil la..Bosau tu saiz (dlm 227 MB++)
2. Update terbaru Kaisar Keramat dalam sehari dua ni ye...Tq

Wednesday, January 18, 2012

Saturday, January 14, 2012

Tuesday, January 10, 2012

Monday, January 9, 2012

Kaisar Keramat Episod 36


HOTFILE

As gua ckp kat enri yg sebelum, gua akan try upload dan habiskan komik Kaisar Keramat ni secepat yg gua bleh buat...Tq...Enjooyyy...

Sunday, January 8, 2012

Long Hu Men Episod 607


HOTFILE
Credit to markyang0122

Galaxy Episod 1 (INTRO)


Komik yang memang tak terkenal, namun gua beli gak psl jual lambak...Satu ceriter penuh, RM 5.00, terbaikk...So, enjoy..!!! Lepas ni,nak upload Kaisar keramat sampai abis...

Pra Senjata Misteri II Episod 24 [FINALE]


HOTFILE

P/S:

1. Dah tak upload kat Ziddu psl depa dah tak bayar dah kat uploader mulai 1 Jan 2012 (hahaha, mcm tu pulak ek??)..Tak sempat pon nak cashout earning dr Ziddu since tak achieve minimum amount for cashout ($10.00)..Takpe la, yg penting sharing is caring, tak gitu?

2. Tahun 2012 ni pon tak sure gua bleh upload komik lagi byk ke tak, semua bergantung kepada situasi kerja dan life gua. Kalau sempat, gua upload..Kalau tak?? hangpa jgn marah ha...

Tuesday, January 3, 2012

Senjata Misteri III Episod 35

Salam semua...Gua minta maaf kerna start dgn no 35, pasal no 1-34 dikhuatiri LOST...Enjoy ye..