Saturday, March 19, 2011

Monday, March 14, 2011

Thursday, March 10, 2011

Thursday, March 3, 2011

Senjata Misteri IV Episod 52

Still ade yg request gua tuk upload the episode before episode 53...So, silakan la mendownload tuk sume yg masih takde lagi episode 52...Again,credit to ex-blogger "masterniefeng" for his/her hardwork in scanlation for this comic


ZIDDU

P/S: For those yg follow komik Raja Rembulan Sakti, this is the real story about the main character "Zhu Yuan Zhang" alias Maharaja Hong Wu...Actually, jln cerita dlm komik tu ada la follow kronologi sejarah pembentukan Dinasti Ming...

Kaisar Keramat Episod 33 Part I

Salam guys...Utk komik Kaisar Keramat episod 33 dan keatas, gua upload part by part, tak larat siot nak scan tebal2 plus gua khuatir gak kualiti komik ni rosak..Hahaha, what an EXCUSE...Apepon, kalau korg sume ase tak best ke, tak syok, ke just bgtau kat dlm chatbox...

Wednesday, March 2, 2011

Senjata Misteri IV Episod 53

Respond to the request by Redx888, gua pon upload la balik episod 53 ni...Setinggi penghargaan dan salute tuk ex-blogger "masterniefeng"


ZIDDU

Tuesday, March 1, 2011

4 Panglima Jagoan Episod 53

Salam...Yg aku upload ni ialah sambungan drpd ape yg blogger TwoOneRoom dah wat sebulan lepas, aku just upload sampai 59...Klu tak faham jln citer komik ni, download dulu kat blog ni...

Presenting 4 Panglima Jagoan no 53,guya...Silakan mendownload...